Contact opnemen

 zonnepanelen aanschaffen

U bent op zoek naar zonnepanelen

Dan bent u op het juiste adres!

Onze doelstelling is, naast het ‘samen verduurzamen van Nederland‘ u een goede en passende oplossing te bieden waar u jaren plezier gebruiksgemak van heeft. Investeren in zonnepanelen is een slimme, duurzame keuze. U wekt energie op, kunt deze zelf gebruiken en wat u te veel opwekt wordt teruggeleverd aan het ‘elektriciteitsnet’ of opgeslagen in een (toekomstige) woningbatterij. Nagenoeg op elk dak (van huis, schuur of bedrijf) kunnen zonnepanelen gemonteerd worden.

Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Een offerteaanvraag is bij ons altijd vrijblijvend. Als uw aanvraag bij ons binnenkomt zullen wij telefonisch contact met u opnemen om een afspraak te maken. Wij komen dan bij u langs op locatie om de wensen en de mogelijkheden op elkaar af te stemmen, zodat u altijd een aanbod ontvangt volledig op basis van wat u graag wilt.

Indien u akkoord gaat met ons aanbod, kunnen wij indien gewenst binnen 3 weken de zonnepanelen bij u komen plaatsen, zodat u snel kan beginnen met besparen.

Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken.

Ik wil samen met de buren zonnepanelen

Wellicht bent u niet de enige bij u in de straat die op zoek is naar een zonnepanelen installatie. Indien wij zowel bij u als uw buren komen installeren kunnen wij kortingen tot maximaal 500 euro per huishouden voor u doorvoeren. Dus bij meerdere huishoudens des te meer korting!

Terugverdientijd zonnepanelen

Bij een passende zonnepanelen installatie van Verduurzaming Noord is de terugverdientijd van de investering ongeveer 4 à 5 jaar.

€ 350,- cashback of korting?

€ 350 Cashback?

Als u ná uw aanschaf van zonnepanelen bij Verduurzaming Noord een nieuwe zonnepanelen-klant aanbrengt bij ons (met opdracht), ontvangt u tot € 350,= cashback.

Samen aanschaffen!

Schaf samen met de buren nieuwe zonnepanelen aan en profiteer samen van aanzienlijke kortingen op de aanschafprijs van de zonnepanelen, inclusief montage.

Méér weten over deze voordelen?

Neem contact op met de adviseurs van Verduurzaming Noord. Zij kunnen u precies vertellen hoe u recht heeft op deze financiele voordelen.

Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Wij komen vooraf alle daken en mogelijkheden bij u op locatie schouwen. Op die manier is voor ons én voor u bekend en duidelijk wat de werkzaamheden kunnen zijn. Op deze wijze kunnen wij u een duidelijke en gegarandeerde offerte sturen. Geen fratsen achteraf!

Tevens werken wij met betrouwbare, professionele merken apparatuur, zoals o.a. Huawei, SolarEdge, Trina en Enphase.

Duidelijke informatie

Verduurzaming Noord werkt met korte, strakke lijnen en snelle communicatie. Wij komen altijd zelf inmeten en bekijken. Na het afstemmen van de mogelijkheden en offerte doen wij ons uiterste best om de installatie zo spoedig mogelijk te realiseren. Geen onduidelijkheden achteraf. Met een gecertificeerd, fris en gemotiveerd team zorgen wij er voor dat de panelen juist en netjes worden gemonteerd, zodat u van uw voordelen kunt profiteren.

Persoonlijk advies en offerte op maat?

dát is Verduurzaming Noord

Verduurzaming Noord BV

Wij verduurzamen samen met u de woningen en bedrijfspanden in (Noord) Nederland.

Wij leveren en monteren onder andere zonnepanelen en airco’s.

Wij nemen altijd persoonlijk de situatie bij u op, wij schouwen de daken, zodat we niet voor mogelijke problemen komen te staan.

Bij ons krijgt u de aandacht die u verdient!

Persoonlijke begeleiding bij het aanschaffen van zonnepanelen in Groningen friesland en drenthe en Overijssel. Bij Verduurzaming Noord.

 Airco aanschaffen

Een airco aanschaffen, een slimme keuze!

Wist u dat u met een airco ook kunt verwarmen? U kunt in meerdere ruimtes binnenunits plaatsen met één buitenunit, zodat u volledig de klimaatcontrole in handen heeft. Elke ruimte kan apart bediend worden. Een airco is een slimme investering voor een duurzame omgeving.

Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken.

Wilt u een airco aanschaffen, neem contact op met de airco service van Verduurzaming Noord